Dit is JOOS

Dag, ik ben José Evers, eigenaar van JOOS Interieur- en Decoratiestyling en van JOOS Woonshop. Ik zit nu al zo'n 20 jaar in het vak, maar ik word nog steeds blij van elke opdracht die ik uitvoer. En het allerleukst, eigenlijk de kroon op mijn werk, zijn de enthousiaste reacties van mijn klanten wanneer ik met decoraties en accessoires op de juiste plekken de styling voltooi. 

Blijven bewegen en vernieuwen met JOOS, dat is wat ik graag wil en dat houdt me scherp en creatief. 

Zo, dat is JOOS in een notendop. Wilt u meer weten? Wilt u graag afspreken? Neem contact met me op, we spreken elkaar! 

"Het is altijd mijn droom geweest om de wereld een stukje mooier te maken. Bij JOOS heb ik het gevoel dat ik dat doe."    -Iris-

Hallo, ik ben Iris Zijteld en werk als assistente van José. In juli 2017 ben ik afgestudeerd als interieurontwerpster aan het Nimeto Utrecht. Vanaf het moment dat ik, in augustus 2016, als stagiaire begon bij JOOS, heeft José me bij alle projecten betrokken. Bij JOOS leerde ik de praktijk kennen. Werken bij JOOS heeft mijn liefde voor interieur versterkt. Het is altijd mijn droom geweest om de wereld een stukje mooier te maken. Bij JOOS heb ik het gevoel dat ik dat doe. 

Een van mijn taken bij JOOS is het maken van grafische ontwerpen. Niet alleen maak ik plattegronden voor klanten maar ook voorbeelden van hun nieuwe interieur. Zo krijgt de klant een helder beeld van hoe het eruit komt te zien. We merken dat het helpt bij het doorhakken van de knoop. Vaak kiest de klant zelfs voor een wat gewaagdere keuze door het voorbeeld. 

Kom eens langs

bij JOOS Woonshop

Voor mooie en stijlvolle accessoires, cadeautjes en meubels. 

Geef het perfecte cadeau

Koop een JOOS cadeaubon

Bekijk ook

mijn portfolio 
met al mijn mooie projecten

Lees

de reacties van klanten
op mijn werk

"Over het resultaat was iedereen het eens. Geweldig!...