Interieuradvies of interieurstyling:
vast iets voor u of uw bedrijf

Wanneer u graag aan de slag wilt met het interieur in uw woon- of werkomgeving maar u weet niet precies weet wat, hoe of waar te beginnen, kan JOOS veel voor u betekenen. En natuurlijk ook als u de tijd of de energie niet heeft om zo'n project adequaat en tot tevredenheid aan te pakken. Met een deskundig interieurstylist werkt het snel, efficiënt en in de praktijk overtreft het resultaat meestal alle verwachtingen. 

Bent u al overtuigd? Neem dan nu contact op met JOOS

Wat is er bij JOOS mogelijk? 

Interieurstyling

 U kunt bij JOOS terecht voor:

  • een kort, gericht advies;
  • een interieurplan uitgewerkt in o.a. een moodboard;
  • de gehele uitvoering van de inrichting en de styling.

Moodboards
Sfeerbord, dat is de letterlijke vertaling van moodboard. Daarmee leg je met beelden uit wat je voor ogen hebt. Een moodboard is veel meer dan zomaar een collage van foto's, kleurstalen en materialen. 


Het moodboard is de kick-off van het ontwerpproces. JOOS probeert de klant de sfeer te laten voelen van het nieuwe interieur. Een moodboard geeft niet alleen een vertrouwd gevoel, maar suggereert ook nieuwe, frisse ideeën.

Decoratiestyling 

De kunst van het aanbrengen van decoraties is dat je niet alleen ziet dat er sfeervolle elementen staan, maar dat je dat ook een prettig, warm gevoel geeft. Op de pagina decoratiestyling vindt uw meer informatie en beelden

Vastgoedstyling 

Makelaars, projectontwikkelaars, woningcorporaties, particuliere huizenverkopers of verhuurders van (vakantie-)woningen en appartementen kunnen bij JOOS terecht voor advies en begeleiding bij de styling van hun onroerend goed. Of het nu gaat om verkoop of verhuur.

Wat een vastgoedstylist doet
De essentie van vastgoedstyling is dat de woning  instapklaar wordt gemaakt, dus ingericht alsof je er meteen zou kunnen intrekken. Om dit te realiseren, is het belangrijk dat de woning sfeervol is ingericht en dat tegelijkertijd de ambiance neutraal is. Want zo maak je het pand interessant voor een zo breed mogelijk publiek. En niet alleen dat, de woning zal zich ook onderscheiden van vergelijkbare woningen.

En wat het oplevert 
Het kopen of huren van een woonruimte is heel vaak een kwestie van emotie. De scoringskans neemt toe toe als mensen ergens een goed gevoel bij krijgen, als ze zichzelf  al, met hun eigen spullen, in de woning zien. Een woning laten stylen door een vastgoedstylist levert of tijd of geld op, of beide. Ten eerste kun je voor onroerend goed dat op een professionele manier verkoop-  of verhuurklaar is gemaakt, een betere prijs vragen. Voor de verkoper bijvoorbeeld, levert dat vaak meer geld op, wat  dan weer ingezet kan worden voor een nieuwe woning. 

Ten tweede neemt de kans op een snellere verkoop toe, erg prettig als er bijvoorbeeld dubbele woonlasten  dreigen. Kortom, vastgoedstyling werkt, de statistieken zijn nog jong, maar overtuigen wel.

Voorbeelden van vastgoedstyling zien? Bekijk de volgende portfolio's:

Verhuurstyling grachtenappartement Amsterdam
Verkoopstyling penthouse Kampen
Verkoopstyling voortuin Amstelveen

Samenwerken

JOOS werkt geheel onafhankelijk, maar heeft wel de juiste contacten. Kent de kwaliteitsmerken op het gebied van raambekleding, vloeren en stoffering. 

Beschikt over een bestand met betrouwbare leveranciers van meubels en woonaccessoires. Werkt met timmerbedrijven, schilders en hoveniers die hun vak verstaan. 

JOOS 2-uursadvies

JOOS geeft het advies,
u gaat aan de slag!
Denkt u dat met een paar aanpassingen uw interieur veel meer tot zijn recht zou komen? Vindt u het geen probleem om zelf aan de slag te gaan? Vraag dan JOOS om een 2-uursadvies. JOOS bezoekt u met voorbeeldmaterialen, luistert goed naar uw wensen en gaat meteen met u aan de slag. Wat je in twee uur allemaal niet kan leren en veranderen! Prijs: 200 euro excl. btw. Voor een afspraak, neem contact op met JOOS

Geef een 2-uursadvies cadeau met een JOOS cadeaubon!

"Mijn dochter ging op zichzelf wonen. Ik gaf haar een JOOS cadeaubon voor een 2-uursadvies. Ze was er zielsblij mee, wat een topidee!" 

Maatwerk

Voor de meest passende uitvoering is niet altijd een standaard product voorhanden. JOOS werkt regelmatig, samen met vaklui die hun vak echt verstaan, een maatwerkoplossing uit, bekijkt u maar eens de volgende portfolio's:

TV-/audiomeubel portfolio
Santpoort-Zuid

Salontafel portfolio
Ouderkerk aan de Amstel

Garderobekast portfolio
Amstelveen

Ronde bank portfolio
Holland Casino Scheveningen