terug naar Portfolio overzicht

Interieurstyling jaren 30-woning Bussum

 

Wens van de klant 

"Beste Joos, we hebben net op je site gekeken en vinden het er allemaal erg leuk uitzien. Wij willen onze woonkamer een nieuwe look  geven; een bank waar we met het hele gezin lekker op kunnen loungen, nieuwe verlichting, eetkamerstoelen en raambekleding. De eettafel mag blijven. Een eigen leeshoekje is ook een grote wens. En vooral ook meer kleur in huis.
Is het mogelijk om binnenkort een afspraak met je te maken bij ons thuis. We willen graag advies en ideeën van je horen.

Uitvoering door JOOS: 
JOOS heeft twee moodboards met suggesties voor kleuren, materialen en meubels gemaakt en aan de klant voorgelegd. De uiteindelijke keuze werd een combinatie van de twee met een accent op stoere materialen en grijskleuren. Alle kozijnen en de woonkamerdeur zijn in een antraciet kleur geschilderd. Dat geeft een verrassend krachtig effect. Voor de zichtwand naast de open haard koos JOOS een bijzonder behang, dat horizontaal is aangebracht. De overige wanden hebben een lichte grijskleur gekregen die ook doorgevoerd is in de open keuken waardoor deze meer een geheel vormt met de woonkamer.
Voor de styling kocht JOOS nieuwe accessoires, verlichting en decoraties. De op maat gemaakte vouwgordijnen hebben een mooie groene kleur die past bij alle accessoires. De bank was een lange zoektocht, maar uiteindelijk hebben we de juiste gevonden. 

Het leeshoekje is nog niet helemaal klaar, de geheel op maat gemaakte stalen boekenkast staat er al wel. Hoog op het wensenlijstje staat nu een stalen roomdivider die zorgt voor de afscheiding tussen de woonkamer en het leeshoekje. Het meest verrassende was het verbindende effect van het oranje patchwork vloerkleed. Deze past prachtig bij alle toegepaste kleuren en voldeed volledig aan de wens van de klant voor meer kleur.

Dit is het geworden

Moodboards

Uw interieur ook laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!
Neem contact op >

terug naar boven

Bijzonder

Dit vindt de klant

"José heeft ervoor gezorgd dat we de goede keuzes hebben gemaakt!" Lees de volledige reactie

Voor en na

Voor en na

Voor en na