terug naar Portfolio overzicht

Kantoorstyling boardroom Amsterdam 

Wens van de klant

"Als partners van een groot, wereldwijd opererend management-consulting bureau willen wij graag onze kamer laten restylen. We willen de ruimte vooral licht houden en meer sfeer geven. We vragen JOOS om advies, met name over de kleur van twee nieuwe bureaus annex overlegtafels en een zithoek voor informeel overleg.

Wat we graag willen behouden is het conferentiescherm, die wel vernieuwd moet worden en natuurlijk de houten vloer, die onlangs gelegd is."

Dit is het geworden...

Het kleurvoorstel voor de gehele ruimte is wit/grijs/zwart als accentkleur.
De prachtige vloer heeft een klassieke uitstraling en de kleur is bepalend voor de ruimte. De wanden hebben een grijskleur gekregen met een accentkleur bij het conferentiescherm.

Als tegenwicht voor de klassieke vloer hebben de bureaus een strakke vormgeving en een lichte kleur. De bureaus zijn speciaal op maat gemaakt door een timmerfabriek. Er is een fraai houten blad met een speciale beschermlaag bevestigd op een metalen frame, die in dezelfde kleur is gespoten als het blad.

Om te borgen dat het warme van de vloer tot zijn recht komt, heeft JOOS mooie houten accessoires en decoraties met warme kleuren geplaatst. Dit laatste was ook de wens van de klant, hij wilde vrolijke kleuren in de decoraties.

De informele zithoek is verplaatst naar een rustiger plek in de kamer. Het bijzondere behang en het op maat gemaakte karpet benadrukken de functie van de zithoek. De witte fauteuils zijn vervangen door kleinere fauteuils die met een bijzondere stof zijn bekleed die een metallic uitstraling heeft.

...en zo was het

Ook uw kantoorruimte laten stylen? Overleg met JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op >

terug naar boven

Moodboards

Decoraties

De klant wilde het aantal decoraties beperkt houden zodat de kamer ruimtelijk en rustig qua sfeer bleef. In bovenstaand moodboard werkte JOOS de decoratiestyling uit. Het resultaat ziet u hieronder: 4 bijzondere vazen met vrolijke decoraties waarvan de kleuren weer terugkomen in die van de kamer.