terug naar Portfolio overzicht

Styling jaren 30-woonkamer Heemstede

Wens van de klant 

"Onze woonkamer ziet er erg netjes uit, maar het voelt nog niet af. We willen hem graag meer ‘aankleden’ maar we weten niet wat of hoe dat te doen. We willen ook graag nog iets doen met de hal en het toilet moet geheel vernieuwd worden." 

Uitvoering door JOOS

JOOS begreep wat de klant bedoelde. Wat betreft sfeerbepalende elementen als kleuren, verlichting, meubels en bijzondere effecten was er zeker een verbeterslag mogelijk. Bekijk hier het resultaat.  

Dit is het geworden

Een nieuwe, warme kleur brengt al het eerste gewenste resultaat. De raambekleding is vervangen door een vouwgordijn in bijpassende kleur. De oude grijze bank is vervangen door een comfortabele, lichtgekleurde loungebank en een loveseat. JOOS maakte een lichtplan voor zowel nieuwe sfeerverlichting als functionele verlichting. Een bijzonder effect had het plaatsen van glas in de woonkamerdeur. En om het geheel af te maken, kwamen er nieuwe accessoires en decoraties in warme en vrolijke kleuren.

De hal, zoals het was en zoals het nu is

Het toilet, zoals het was en zoals het nu is, met nieuwe decoraties

Zo was het...

Uw interieur ook laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!
Neem contact op >

terug naar boven

Moodboards

Decoraties

Dit zegt de klant

"Jose en Iris hebben ons meegenomen met een selectie van kleurstalen, stylingsadviezen en aankleding om er een warm en harmonieus geheel van te maken." Lees de volledige reactie