terug naar Portfolio overzicht

Styling penthouse Amsterdam

Wens van de klant 

"Ik heb voor een korte periode, als overbrugging tussen de verkoop van mijn vorige appartement en de aankoop van een nieuwe woning, een penthouse in Amsterdam gehuurd. Graag wil ik dezelfde stoere, industrieel chique sfeer van mijn vorige appartement weer terug. Dit penthouse is veel groter dan mijn vorige appartement. Ik wil echter geen grote investeringen doen." 

Uitvoering door JOOS

JOOS had ook het vorige appartement van deze klant gerestyled, dus het was mogelijk om goed in te spelen op de wens van de klant. De vele witte muren en grote ramen waren een uitdaging; hoe krijg je een ruimte dan toch warm en sfeervol? Nou, bijvoorbeeld door alle wanden een stevige kleur te geven zoals Tanner’s Brown en Pigeon van Farrow & Ball, gekregen. Dat gaf gelijk het  gewenste resultaat.

Verder heeft JOOS de meubels en decoraties uit het vorige appartement herplaatst en aangevuld met nieuwe meubels, bijvoorbeeld met de stalen roomdividers. Hierdoor maakte ze een knusse zithoek.

Dit is het geworden

Dit zegt de klant

"Het volledige interieur van mijn appartement is ontworpen door JOOS. JOOS heeft goed geluisterd naar wat ik graag wilde. Ze denkt gericht mee en komt met de juiste adviezen, de persoonlijke aandacht en ruimte die je krijgt om je wensen uit te spreken heb ik als erg prettig ervaren. " Lees verder

Zo was het...

Uw interieur ook laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!
Neem contact op >

terug naar boven

Moodboard

Plattegrond

Sfeerbeelden