terug naar Portfolio overzicht

Styling woonkamer nieuwbouwhuis Mijdrecht

Wens van de klant 

"Wij wonen met onze 3 kinderen in een 11 jaar oud nieuwbouwhuis en willen ons interieur veranderen. We hebben een stoer interieur voor ogen dat praktisch, fris en sfeervol moet zijn. JOOS, we willen graag kleur-, sfeer-  en vooral lichtadvies.

Uitvoering door JOOS

Een leuke, veelzijdige opdracht. De woonkamer heeft bijna geen decoraties, er is weinig verlichting en het klinkt er hol. De wanden en het plafond zijn toe aan nieuw stucwerk. De keuken kan met verschillende kleur-, verlichtings- en praktische ingrepen verfraaid worden. 

Dit is het geworden

De wanden hebben een frisse, blauwgrijze kleur van Farrow & Ball gekregen met één accentwand in de kleur Denim Drift. Dit combineert mooi met de donkerbruine meubels. Voor de akoestiek kozen we een hoogpolig tapijt. Voor alle ramen zijn op maat gemaakte vouwgordijnen en gordijnen gekomen. De stof is wat opengewerkt en ook daar komt de kleur blauw van de wanden weer in terug.

In het sfeervolle behangpaneel, komen alle gebruikte kleuren weer terug. Een subtiel accent bij de eettafel dat  de lengte van de lange wand doorbreekt.

In de keuken een mooie oplossing voor een onhandig hoek; een op maat gemaakte kast. De tegelwandjes zijn vervangen door prachtig Beton Ciree in een warme grijskleur. Voor de wanden is dezelfde kleur verf gebruikt als in de woonkamer. Deze kleur past vooral ook erg mooi bij het onbehandeld eiken dat gebruikt is voor de zwevende planken met ingebouwde verlichting in de keuken en voor het corpus van het keukenkastje.

Zo was het...

Uw interieur ook laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!
Neem contact op >

terug naar boven

Details

Dit zegt de klant

"Het resultaat is prachtig geworden we genieten er elke dag opnieuw van." Lees de volledige reactie

De oude, dichte deur is vervangen door een nieuwe extra hoge houten deur met ramen. De deur is in een stevige, zwarte kleur geschilderd. 

Moodboards