JOOS Interieuradvies & -styling

Woonhuis jaren 30 Bussum

Uw interieur ook laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op

Opdracht van de klant

“Beste Joos, we hebben net op je site gekeken en vinden het er allemaal erg leuk uitzien. Wij willen onze woonkamer een nieuwe look geven; een bank waar we met het hele gezin lekker op kunnen loungen, nieuwe verlichting, eetkamerstoelen en raambekleding. De eettafel mag blijven. Een eigen leeshoekje is ook een grote wens. En vooral ook meer kleur in huis.

 

Uitvoering door JOOS

JOOS heeft moodboards voor kleuren, materialen en meubels gemaakt. Het werd een combinatie met een accent op stoere materialen en grijskleuren. Alle kozijnen en de woonkamerdeur zijn antraciet geschilderd.  Op de wand naast de open haard koos JOOS een bijzonder behang.

Voor de styling kocht JOOS nieuwe accessoires, verlichting en decoraties. De op maat gemaakte vouwgordijnen hebben een mooie groene kleur die past bij alle accessoires.

Het oranje patchwork vloerkleed past geheel bij alle toegepaste kleuren en voldeed volledig aan de wens van de klant voor meer kleur.

Bijzonder

Zo was het

Dankzij Jose hebben we de stijl gevonden die bij ons paste

“Wij wilden ons interieur flink veranderen maar konden maar geen echte start maken. We hadden allerlei stijlen en er was geen eenheid in ons interieur. José heeft ons dmv een moodboard geholpen met welke stijl nou het beste bij ons paste. (Wij vinden nl heel veel stijlen leuk). Dankzij Jose hebben we de stijl gevonden die bij ons paste en zij heeft ervoor gezorgd dat het een geheel is geworden. Na de kleurkeuze hebben we met hulp van José, behang en gordijnen uitgekozen, daarna de meubels en we zijn er zeer tevreden mee! José heeft ervoor gezorgd dat we de goede keuzes hebben gemaakt!”