JOOS Interieuradvies & -styling

Jeugd GGZ Zaandam

Interieur-styling of decoratiestyling voor uw bedrijfsruimte? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

“JOOS wij zijn een GGZ instelling waar vooral kinderen komen. Ons interieur is rommelig, versleten en we hebben ook geen fatsoenlijke wachtruimte en een balie waar men zich kan melden.

Kun jij ons adviseren om de diverse ruimtes zo aantrekkelijk mogelijk in te richten met een beperkt budget?”

Uitvoering door JOOS

Allereerst is er overal kleurrijke vloerbedekking gekomen. Vooral het entree is aangepakt en door middel van twee multifunctionele kastenwanden (de ene kast voor de jassen en de ander als speelplek) met in het midden een grote tafel tot centrale wachtplek gemaakt.

Er is een receptiebalie gekomen door het plaatsen van een glazen wand. Verder is er nieuwe sfeer- en functionele verlichting geplaatst.

Vele bureaustoelen zijn opnieuw bekleed en op diverse locaties in het pand zijn mooie fotopanelen opgehangen. De decoraties zorgden voor de finishing touch.

Bijzonder

Zo was het

Kortom, wij zijn zeer blij met het eindresultaat en onze bezoekers al helemaal.

“Omdat de vloerbedekking van ons kantoor hoognodig vervangen moest worden, waren we zelf op zoek gegaan. Maar dat bleek een ellende! Overal dezelfde saaie blauw of grijs gemêleerde projectvloerbedekking. In een pand waar veel kinderen en jongeren komen wilden we graag iets vrolijkers. Maar wat? Met 35 collega’s had iedereen daar wel een mening over en raakten we het niet met elkaar eens. Totdat we via via Jose tegen kwamen die een moodboard maakte voor een totale make-over en een voorstel deed. Haar keuze voor de in onze ogen gewaagde vloerbedekking ‘barcode’ riep van tevoren veel reacties van collega’s op, zowel positief als negatief. Over het resultaat was iedereen het eens. Geweldig! Zeker door de rust die de rest van het interieur na de metamorfose uitstraalde gaf de vloerbedekking een speelse noot aan het geheel. Leuk detail is dat er in de hal een ovale uitsnede gemaakt is waarin de blauwe kleur van het logo weer terug komt in de wachtruimte. Omdat het onze wens was dat er in de plaats van het oude, te grote speelhuis een kleinere variant zou komen en kant en klare tafels erg duur bleken is Jose een ameublement op maat gaan ontwerpen. Zoals op de foto’s te zien is het eindresultaat zeer geslaagd en is er op een klein oppervlak een leuke speelkast gekomen waar kinderen graag in zitten en hele poppenkast voorstellingen weggeven (of niets vermoedende voorbijgangers laten schrikken door als een duveltje uit een doosje uit de kast te komen zetten). “