JOOS Interieuradvies & -styling

Directiekantoor Amsterdam

Ook uw kantoorruimte laten stylen? Overleg met JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op

Opdracht van de klant

“In mijn directiekantoor ontvang ik zowel collega’s als zakelijke relaties van over de hele wereld. Ik wil graag dat de ruimte er voor iedereen representatief uitziet. Maar ik wil geen al te chique en dure uitstraling. De kamer moet sfeervol en prettig worden. Het liefst zou ik een mooi, houten bureau hebben.”

Uitvoering door JOOS

Uitgangspunt voor het ontwerpproces is altijd de wens van de klant.

Deze klant had twee duidelijke wensen.Ten eerste een echt houten bureau, en ten tweede een sfeervol kantoor waar iedereen zich prettig voelt.

De ligging en het uitzicht waren al prachtig. JOOS wilde graag chic, fraai en bijzonder in de inrichting bij elkaar brengen.

Dus vooral geen standaard ontwerp maar ook niet iets uitzinnigs, het moest wel binnen het budget blijven.

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

Ik beveel haar van harte aan bij iedereen die gewoon echt een keer iets anders wil.

“José heeft mijn werkkamer een complete metamorfose gegeven. Ik wilde graag een echt houten bureau en een prettig, praktische en sfeervolle werkomgeving, passend bij de rest van ons kantoor. Via moodboards kreeg ik een uitstekend beeld van hoe het er uit zou gaan zien. JOOS heeft vervolgens de gehele uitvoering, zoals de inkoop van de meubels, de accessoires en het behang, begeleiden schilderwerk en behang plakken uitstekend geleid en er werd een goede nazorg geleverd bij kastjes die in eerste instantie niet goed sloten. “