JOOS Interieuradvies & -styling

Penthouse Amsterdam

Uw interieur ook laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

“Ik heb voor een korte periode, als overbrugging tussen de verkoop van mijn vorige appartement en de aankoop van een nieuwe woning, een penthouse in Amsterdam gehuurd. Graag wil ik dezelfde stoere, industrieel chique sfeer van mijn vorige appartement weer terug.”

Uitvoering door JOOS

De vele witte muren en grote ramen waren een uitdaging; een stevige kleur op alle wanden zoals Tanner’s Brown en Pigeon van Farrow & Ball, gaf gelijk het gewenste resultaat. JOOS heeft de meubels en decoraties uit het vorige appartement, dat zij ook had ingericht, herplaatst en aangevuld met nieuwe meubels, Een speels element is de knusse hangstoel.

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

JOOS heeft goed geluisterd naar wat ik graag wilde

“Het volledige interieur van mijn appartement is ontworpen door JOOS. Ze denkt gericht mee en komt met de juiste adviezen, de persoonlijke aandacht en ruimte die je krijgt om je wensen uit te spreken heb ik als erg prettig ervaren. José en Iris hebben een deel van het huidige interieur gebruikt in het nieuwe design en het weten samen te brengen tot een geheel. JOOS komt met verrassende en creatieve ideeën waardoor het interieur niet standaard wordt. Het was een superleuke ervaring, ik heb een appartement wat helemaal bij mij past.”