JOOS Interieuradvies & -styling

Villa aan de Poel Amstelveen

Moodboard

Ook begeleiding bij uw nieuwbouw huis en uw interieur laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

“JOOS, je hebt ons al heel goed geadviseerd met ons huidige huis. We zijn nog steeds blij met alle nieuwe woonaccessoires en decoraties, maar er kwam een mooi nieuw project langs waar we graag op intekende. Wij zijn de nieuwe eigenaren van één van de nog te bouwen villa’s van het project ‘Wonen aan de Poel’ in Amstelveen. Kun jij ons helpen om er weer een sfeervol thuis van te maken?”

Uitvoering door JOOS

Ondanks het feit dat de eerste paal nog geslagen moet worden is JOOS al geruime tijd, samen met de opdrachtgever bezig, om de vele keuzes die gemaakt moeten worden te bespreken.

Omdat dit om een geheel nieuw te bouwen villa gaat biedt dit vele mogelijkheden waar je van te voren goed over na kan en moet denken.

We zijn eerst begonnen met het maken van moodboards om samen de sfeer te bepalen. Vervolgens zijn we keuzes gaan maken over de indeling en sfeer van de keuken. Ook het lichtplan, de routing in het huis en de aanleg van elektriciteit wordt meegenomen. Ook de indeling en inrichting van de diverse badkamers dienen nu al bepaald te worden.

Kortom, het advies is in volle gang.

Bijzonder

Zo was het