JOOS Interieuradvies & -styling

Interieuradvies & styling – zakelijk

Kantoor- en werkplek

Bij een zakelijk interieurontwerp gaat het om de juiste balans tussen functie en sfeer. JOOS weet die te vinden. Dit zijn de mogelijkheden:

Kortdurend (2 tot 4 uur), mondeling interieur- en stylingadvies op uw locatie op basis van uw wensen en aan de hand van bijvoorbeeld kleur- en stofstalen en stylingmaterialen. U gaat daarna zelf met de tips en ideeën aan de slag.

Prijsindicatie 250 – 500 euro excl. btw.

Interieur- en stylingadvies op maat waarbij JOOS u de complete inrichting, inclusief de uitvoering, uit handen neemt. Geen gedoe en volgens een strakke planning.

Styling abonnement. Een periodieke sfeerupdate van uw kantoor of werkplek met decoraties, afgestemd op bijvoorbeeld de verschillende seizoenen, de feestdagen of speciale zakelijke evenementen of bijeenkomsten.

Aan de slag met uw kantoor? Neem contact op met JOOS voor een afspraak.

Stijlvol vergaderen, overnachten of uitgaan

Er is u alles aan gelegen dat uw gasten bij u de tijd van hun leven hebben. Daarbij kan JOOS u perfect helpen. Dit zijn de mogelijkheden:

Kortdurend (2 tot 4 uur) mondeling decoratie-advies. Op basis van uw sfeerwensen bekijkt JOOS met u de betreffende ruimte, doet suggesties, laat voorbeeldmaterialen zien en vertelt u hoe u met kleine ingrepen grote impact kunt bereiken. U gaat daarna zelf met de ideeën en tips aan de slag.

Prijsindicatie 250 – 500 euro excl. btw.

Stylingadvies op maat, waarbij JOOS u de complete styling van uw locatie, inclusief inkoop en uitvoering, uit handen neemt. Geen gedoe, geen verspilde energie en succes gegarandeerd.

Styling abonnement. De perfecte oplossing als u regelmatig een frisse, nieuwe impuls wil geven aan de sfeer van uw inrichting.  Bijvoorbeeld afgestemd op de seizoenen, feestdagen of trends. Vraag JOOS om een voorstel op maat.

 

 

Zij heeft mij nagenoeg al het werk uit handen genomen.

“José heeft mij uitstekende diensten geleverd bij de inrichting van mijn werkkamer toen ik verhuisde naar een ander kantoorpand (bedrijfsverzamelgebouw). Alleen het verhuizen moest ik zelf doen, maar ik kwam in een compleet ingerichte kamer. Bij de eerste kennismaking gaf ik José (globaal) aan wat mijn smaak is. Aan de hand daarvan deed zij voorstellen voor de kleur en bekleding van de wanden, de vloer en de meubelen. Na mijn akkoord regelde zij alles: schilderen, behangen, leggen vloerbedekking, aanbrengen folie op kasten, de aanschaf, het in elkaar zetten en het plaatsen van de meubelen, aanschaf servies, planten en (andere) accessoires. José heeft niet alleen indruk op mij gemaakt, maar ook op mijn cliënten, die mijn kamer ook als heel sfeervol ervaren.”