JOOS Interieuradvies & -styling

JOOS Interieuradvies & Styling

Prettig met u kennis te maken, ik ben José Evers. Al bijna 20 jaar adviseer en begeleid ik klanten om sfeer, warmte en eenheid in hun huis te krijgen. Nog steeds met heel veel plezier en passie. Ik hou van interieurs waarin landelijke en klassieke elementen met elkaar in harmonie zijn. Ik gebruik graag mooie stoffen en authentieke, ambachtelijke materialen die samen combineren tot een levendig geheel. Mijn interieurplan begint met goed luisteren naar mijn klanten.

Sfeer, authenticiteit en kwaliteit

Mijn klanten zijn uniek en hebben hun eigen wensen. Graag ga ik met ze aan de slag om die te vertalen naar het interieur van hun dromen. Mensen die in een historisch of authentiek huis, zoals een sfeervol jaren 30-huis of een monumentenpand wonen, vragen mij vaak om advies. Maar ik adviseer ook regelmatig klanten die een ruim appartement hebben gekocht of een nieuwbouwhuis met een landelijke uitstraling. Ik zie wel een gemeenschappelijke deler onder mijn klanten: ze houden van een harmonieus geheel van klassieke en eigentijdse elementen. Sfeer, authenticiteit en kwaliteit zijn belangrijke voorwaarden.

Creatieve oplossingen en verrassende keuzes

Wanneer klanten mij bellen? Als ze graag een ander interieur willen, bijvoorbeeld als de kinderen de deur uit zijn, ze hun huis grondig willen verbouwen of als ze verhuizen naar een andere woning. Ze hebben geen idee wat er allemaal mogelijk is, waar ze moeten beginnen en hoe ze het gerealiseerd krijgen. Soms willen klanten ook graag een stapje verder doen in hun interieur, maar ontbreekt ze het lef. Ik hou ervan om met creatieve oplossingen te komen, om oud en nieuw te combineren en mensen verrassende keuzes voor te leggen.

Zullen we samen de uitdaging voor uw droominterieur aangaan? Bel me gerust!