JOOS Interieuradvies & -styling

Over Joos

José Evers

Mijn interieurplan begint met goed luisteren

Een werk- of woonomgeving moet passen bij degene die haar gebruikt. Als interieurontwerper ben ik daarom altijd benieuwd naar mijn klant; mijn interieurplan begint met goed luisteren. Met die informatie ga ik aan het werk. Ik creëer een stijlvolle basis, die ik aanvul met decoratieve elementen.

Gaat het om nieuwbouw, betrek mij er dan zo vroeg mogelijk bij. Dan kan ik meedenken over de indeling van de ruimtes, het materiaalgebruik, het lichtplan en de looproutes. Maar ik werk ook graag in bestaande panden, met respect voor de historie ervan. Ik bied een totaalconcept: van interieuradvies tot en met de complete uitvoering van het interieurdesign. Bekijk ook eens mijn portfolio.

Kenmerkend voor mijn werkwijze:

  • inlevingsvermogen als basis voor maatwerk
  • klantgericht en vriendelijk voor een goede samenwerking
  • professioneel in het nakomen van afspraken en begeleiden van de uitvoering.

Ik reis graag. Ook bezoek ik elk jaar (internationale) interieurbeurzen. Mijn brede culturele belangstelling is te herkennen in mijn interieurontwerpen. Ik gebruik graag materialen uit andere landen. Door mijn belangstelling voor (bouw)techniek en mijn ruime ervaring zijn mijn ontwerpen altijd goed uitvoerbaar.

“Sfeer, warmte, mooie kleuren, kwaliteit en maatwerk kenmerken mijn ontwerpen. Een mooi interieurontwerp bedenken en dat tot ‘leven’ zien komen is altijd een feest.” – José Evers