Wie is JOOS?

Mijn passie voor het vak is al op jonge leeftijd ontstaan. Ik reisde voor het eerst alleen naar Londen en tijdens de treinreis raakte ik aan de praat met een jongen die daar woonde en mij uitnodigde om zijn ouderlijk huis te bezoeken.

Zijn familie woonde in een historisch landhuis waar alle kamers een eigen kleur thema hadden en gevuld waren met vooral vintage en antieke meubels. Voor hun huis stroomde een riviertje met forellen en hun maaltijden werden afwisselend geserveerd in de grote diningroom of breakfast room.

Liefde voor oude huizen en historische panden

Ik werd geraakt door het huis, de kleuren en de inrichting; mijn liefde voor oude huizen en historische panden is sindsdien altijd gebleven.

Huizen met een geschiedenis, landhuizen en kastelen vind ik fascinerend, vooral als er nog de authentieke details aanwezig zijn. Als het maar even kan, ga ik daar overnachten en de sfeer proeven. Ook kijk ik ter inspiratie graag rond bij leveranciers van oude historische bouwmaterialen, unieke interieur objecten en antiek/vintage design.

In mijn interieurprojecten maak ik gebruik van mooie stoffen, warme kleuren en oude ambachtelijke materialen om deze samen te combineren tot een tijdloos en duurzaam interieur waardoor er een sfeer ontstaat waarin men zich thuis en geborgen voelt.

Sfeer en kwaliteit

Inmiddels adviseer en begeleid ik vele klanten al meer dan 20 jaar. Natuurlijk met behulp van een uitgebreid netwerk van vakmensen die maatwerk leveren en verschillende leveranciers.

Mijn klanten zijn zeer divers. Ik heb veel particuliere klanten die ik aan een droominterieur help en ondersteun in de bouw/verbouw van hun woning. Zelfs huizen in Frankrijk en Engeland heb ik ingericht. Daarnaast heb ik ook veel interieur- en stylingprojecten gedaan voor bedrijven zoals Holland Casino, KLM Holland Herald magazine, Libelle, Management Consultancy, McKinsey & Company en een advocatenkantoor.

Creatieve oplossingen en verrassende keuzes

Mensen die in een historisch of authentiek huis, zoals een sfeervol jaren 30-huis of een monumentenpand wonen, vragen mij vaak om advies.

Ze hebben vaak geen idee waar ze moeten beginnen, wat er allemaal mogelijk is en hoe het gerealiseerd te krijgen. Samen brengen we de wensen in kaart, stel ik een plan op en gaan we aan de slag waarbij het mijn doel is om creatieve oplossingen te verzinnen en verrassende keuzes voor te leggen.

Wil je ook graag een sfeervol interieur dat bij je past?

Neem dan contact op met JOOS.

Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op

Mijn opdrachtgevers