JOOS Interieuradvies & -styling

Interieuradvies & styling – particulier

2-uurs interieuradvies

Een mondeling interieur- en/of stylingadvies bij u thuis over kleuren, lichtplan, indeling, vloeren, meubels, raambekleding, accessoires en decoraties, etc. JOOS neemt kleur- en stofstalen en stylingattributen mee.

Hiervoor maakt u, telefonisch of in de Woonshop, een afspraak. JOOS komt bij u thuis en geeft u twee uur lang een mondeling interieuradvies. Aan het einde van de twee uur vatten JOOS en u het advies samen. Vervolgens kunt u  met een schat aan ideeën zelf aan de slag.

Prijs: 245 euro incl. btw.

 • Het advies is mondeling, zorg dat u pen en papier bij de hand hebt
 • Ook de uitvoering door JOOS laten doen? Vraag een offerte.
 • Cadeausuggestie? Doe een JOOS 2-uurs interieuradvies cadeau!

Interieuradvies op maat

JOOS houdt van een transparante, logische aanpak en werkt daarom volgens onderstaand 4-stappenplan:

 1. inventariseren op locatie van wensen, eisen en omvang (ruimten, indeling, lichtplan en stopcontacten, stucwerk van plafonds en muren, vloeren, schilderwerk van plafonds, muren en houtwerk, etc.)
 2. uitwerken van het advies, plan van aanpak en kosten in een offerte => definitief interieurontwerp => getekende opdracht
 3. begeleiden bij de uitvoering (opstellen van het plan van aanpak, sturen in het keuzeproces, betrekken van vakmensen en bewaken van het proces op het gewenste resultaat)
 4. stylen met decoraties en accessoires zoals verlichting, vazen en vloerkleden.

Interieurstyling op maat

Voor wie tevreden is over de basis van zijn interieur, maar met subtiele aanvullingen meer sfeer wil creëren.  Werkwijze:

 • inventariseren op locatie van de ruimten, inrichting en wensen
 • uitwerken stylingadvies in een offerte -> vaststellen definitieve uitvoering -> verlenen van de opdracht
 • uitvoeren: stylen met decoraties en accessoires
 • optioneel: blijvend de sfeer optimaal houden met een styling-abonnement.

Styling abonnement

Voor wie regelmatig de sfeer van zijn interieur wil opfrissen of vernieuwen. Op basis van bijv. seizoenen, feestdagen of trends. Werkwijze:

 • inventariseren op locatie van ruimten, inrichting en wensen (is aan het abonnement een interieurstyling op maat vooraf gegaan, dan slaan we deze stap over)
 • uitwerken abonnementsadvies in een offerte -> vaststellen uitvoering abonnement -> verlenen van de opdracht
 • uitvoeren: periodieke styling op abonnementsbasis.

Dankzij Jose hebben we de stijl gevonden die bij ons paste

“Wij wilden ons interieur flink veranderen maar konden maar geen echte start maken. We hadden allerlei stijlen en er was geen eenheid in ons interieur. José heeft ons dmv een moodboard geholpen met welke stijl nou het beste bij ons paste. (Wij vinden nl heel veel stijlen leuk). Dankzij Jose hebben we de stijl gevonden die bij ons paste en zij heeft ervoor gezorgd dat het een geheel is geworden. Na de kleurkeuze hebben we met hulp van José, behang en gordijnen uitgekozen, daarna de meubels en we zijn er zeer tevreden mee! José heeft ervoor gezorgd dat we de goede keuzes hebben gemaakt!”