JOOS Interieuradvies & -styling

Mijn interieurplan begint met goed luisteren

Graag werk ik met jou samen op basis van persoonlijke aandacht en heldere afspraken. Je kunt niet alleen het advies, maar ook de begeleiding van het gehele proces aan mij overlaten. Denk aan opstellen van het plan van aanpak en de planning, sturen in het keuzeproces, betrekken van vakmensen, aankoop van meubels, stylen met decoraties en accessoires en bewaken van het proces op het gewenste resultaat en planning.

Kwaliteit, vakmanschap en uniciteit

Als je mij in de hand neemt, verwacht je kwaliteit. In de afgelopen twintig jaar heb ik een gedegen netwerk opgebouwd van vakmensen en leveranciers die uitstekend maatwerk leveren. Om een uniek interieur te creëren ga ik graag op zoek naar bijzondere elementen zoals historische bouwmaterialen, oude plavuizen, stoere zandstenen schouwen en vintage sanitair.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten advies. Het eerste is een compleet interieuradvies op maat, waarbij je ook de gehele begeleiding van de uitvoering aan mij kunt uitbesteden. Het tweede is een mondeling 2-uurs advies en de laatste is een sfeer- en styling advies op maat.

Compleet interieuradvies op maat

Met dit complete interieuradvies help ik je om verrassende keuzes te maken om zo samen, tot een unieke inrichting, afgestemd op jouw wensen, te komen”.

Voor wie?

Dit advies is ideaal als je op zoek bent naar professioneel advies, begeleiding wilt tijdens het hele traject van de verbouwing, restauratie of nieuwbouw tot en met de eindstyling. Daarnaast ben je op zoek naar een uniek en origineel interieur dat bij jou, maar ook bij je huis, past.

Tijdgebrek en lastig keuzes kunnen maken speelt ook vaak een rol en kun je ondersteuning gebruiken.

Hoe combineer je verschillende smaken en stijlen? Welke stappen zet je eerst? Waar vind je bijzondere materialen en passen die bij elkaar? Welke leveranciers kies je? Hoe bepaal je de indeling? Bij al deze keuzes kan ik je adviseren.

Hoe ziet dit advies eruit?:

 • Kennismaking op locatie waarbij we alle wensen, eisen en omvang bespreken.
 • Een passende offerte wordt gestuurd.
 • Start van het creatieve proces door het uitwerken van een concept-interieurontwerp
 • Tijdens een vervolgafspraak bespreken we het voorlopig ontwerp met behulp van moodboards en stalen.
 • Na de aanpassingsronde wordt er vervolgens een actieplan gemaakt en de vervolgstappen bepaald.
 • Zijn de keuzes gemaakt, dan start de uitvoering.
 • Leveranciers worden bezocht, offertes voor maatwerk opgevraagd en vakmensen ingeschakeld.
 • Projectbegeleiding en overleg tussen de betreffende partijen.

Uiteindelijk volgt de styling voor de finishing touch. JOOS koopt de accessoires en decoraties in en styled deze.

Ja, ik wil dit advies

Mondeling 2-uurs interieuradvies

Twee uur lang interieuradvies in je eigen huis of kantoor om vervolgens met de vele ideeën en tips zelf aan de slag te gaan.

Dit advies is heel handig als je meerdere vragen hebt over kleur, indeling, styling, type raamdecoratie en/of verlichting.

Je bent al in diverse winkels geweest, online gezocht en naar interieur-programma’s gekeken op TV, maar dat maakt kiezen niet makkelijker. Je weet dat er veel te koop is maar wat past het beste bij jou? Van welke sfeer in huis word je blij?

Tijdens dit mondeling 2 -uurs interieuradvies bij je thuis kijken we met kleur- en stofstalen en eventueel behang naar kleur, lichtplan, indeling, vloeren, meubels, raambekleding, accessoires en decoraties. Aan het einde van de twee uur vatten we het advies samen. Vervolgens kun je met de vele ideeën en tips zelf aan de slag.

Ja, ik wil dit advies

Tips:

 • Het advies is mondeling!
 • Ook de uitvoering door JOOS laten doen? Vraag een offerte.
 • Cadeausuggestie? Doe een JOOS 2-uurs interieuradvies cadeau! Bel of mail mij

 

Uitgebreid Sfeeradvies & Sfeerstyling

Je bent blij met je huis maar mist de finishing touch. Je wilt meer kleur, sfeer en eenheid, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Je zou wel eens nieuwe kussens, andere verlichting, mooie accessoires en decoraties of een vloerkleed willen maar vindt het lastig kiezen of waar te kopen.

Hoe werkt dit?: We maken een afspraak op locatie waarbij we de ruimte(s) bekijken en alle wensen bespreken. Door mijn jarenlange ervaring zie ik wat een huis of ruimte nodig heeft om een fijne sfeer te krijgen.

We bespreken vervolgens de mogelijkheden.

JOOS kan de sfeerstyling op zich nemen en de diverse accessoires inkopen en plaatsen. Vergelijkbaar met de eindstyling bij een compleet interieuradvies. Het resultaat is een warm en sfeervolle ruimte waarvan je zelf niet had gedacht dat dit mogelijk was. Natuurlijk is het een combinatie van bestaand en nieuw.

Ja, ik wil dit advies

 

“We wilden wel, maar het ontbrak ons aan lef om de stap naar ‘iets totaal anders’ te maken. José trok ons over de streep met een verrassend ontwerp. Ze heeft klassiek, authentiek en nieuw in onze interieur samengebracht, met de mooiste materialen, meubels en accessoires. We hebben geen minuut spijt gehad.”