JOOS Interieuradvies & -styling

Mijn interieurplan begint met goed luisteren

Ik werk met jou samen op basis van persoonlijke aandacht, prettige omgangsvormen en heldere afspraken. Je kunt niet alleen het advies, maar ook de begeleiding van het gehele proces aan mij overlaten. Denk aan opstellen van het plan van aanpak en de planning, sturen in het keuzeproces, betrekken van vakmensen, aankoop van meubels, stylen met decoraties en accessoires en bewaken van het proces op het gewenste resultaat en planning.

Kwaliteit en vakmanschap

Als je mij in de hand neemt, verwacht je kwaliteit. In de afgelopen twintig jaar heb ik een gedegen netwerk opgebouwd van vakmensen die uitstekend maatwerk leveren. Daarnaast werk ik met leveranciers die zich onderscheiden door de authenticiteit en de kwaliteit van hun producten, zoals Aura Peeperkorn, Farrow & Ball, Romo en Arte.

Je hebt de keuze uit twee soorten advies. Het eerste is een compleet interieuradvies op maat, waarbij je ook de gehele begeleiding van de uitvoering aan mij kunt uitbesteden. Het tweede is een mondeling 2-uurs advies.

Interieuradvies op maat – een totaalconcept

Samen zoeken we naar een perfecte selectie van kleuren, materialen, meubelen en decoraties. Ik heb respect voor de historie van bestaande panden, dat neem ik mee in mijn advies. Gaat het om nieuwbouw, betrek me er dan zo vroeg mogelijk bij. Dan kan ik meedenken over indeling van de ruimtes, type keuken, materiaalgebruik en lichtplan.

Ik hou van een transparante, logische aanpak, dan blijft het proces inzichtelijk en kunnen we alle keuzes in de juiste volgorde en op de vereiste tijdstippen maken. Mijn werkwijze is als volgt:

  1. inventariseren op locatie van wensen, eisen en omvang
  2. uitwerken van een concept-interieurontwerp, een plan van aanpak op hoofdlijnen en een indicatie van de kosten.
  3. vaststellen van een definitief interieurontwerp en van de kosten in een offerte => getekende opdracht
  4. begeleiden bij de uitvoering.

2-uurs interieuradvies

Je kunt ook kiezen voor een mondeling 2-uurs interieuradvies bij je thuis. Met kleur- en stofstalen en mogelijk behang kijken we naar kleuren, lichtplan, indeling, vloeren, meubels, raambekleding, accessoires en decoraties, etc.. Aan het einde van de twee uur vatten we het advies samen. Vervolgens kun je met een schat aan ideeën zelf aan de slag.

Prijs: 245 euro incl. btw, excl. reiskosten.

Tips:

  • Het advies is mondeling!
  • Ook de uitvoering door JOOS laten doen? Vraag een offerte.
  • Cadeausuggestie? Doe een JOOS 2-uurs interieuradvies cadeau! Bel of mail mij.

 

“We wilden wel, maar het ontbrak ons aan lef om de stap naar ‘iets totaal anders’ te maken. José trok ons over de streep met een verrassend ontwerp. Ze heeft klassiek, authentiek en nieuw in onze interieur samengebracht, met de mooiste materialen, meubels en accessoires. We hebben geen minuut spijt gehad.”