JOOS Interieuradvies & -styling

Advocatenkantoor Amstelveen

Interieur-styling of decoratiestyling voor uw bedrijfsruimte? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

“Ik ben verhuisd naar een ander kantoorruimte in een bestaand kantoorpand. Afgezien van twee decoraties en mijn administratie heb ik niets meegenomen uit mijn oude kantoor. Het interieur van mijn nieuwe ruimte vind ik erg gedateerd. Ik zou het graag wat comfortabeler en sfeervoller willen. “

Uitvoering door JOOS

JOOS leek het mooi om te gaan voor het thema warm en sfeervol, wat vintage en stoer, een soort James Bond-thema. In het moodboard werkte JOOS kleuren en materialen voor vloeren, wanden en meubels uit.

De klant was direct enthousiast. De decoraties zijn passend bij het gekozen concept uitgezocht.

In twee weken tijd heeft JOOS de hele restyling bedacht, georganiseerd en uitgevoerd en turnkey opgeleverd.

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

Zij heeft mij nagenoeg al het werk uit handen genomen.

“José heeft mij uitstekende diensten geleverd bij de inrichting van mijn werkkamer toen ik verhuisde naar een ander kantoorpand (bedrijfsverzamelgebouw). Alleen het verhuizen moest ik zelf doen, maar ik kwam in een compleet ingerichte kamer. Bij de eerste kennismaking gaf ik José (globaal) aan wat mijn smaak is. Aan de hand daarvan deed zij voorstellen voor de kleur en bekleding van de wanden, de vloer en de meubelen. Na mijn akkoord regelde zij alles: schilderen, behangen, leggen vloerbedekking, aanbrengen folie op kasten, de aanschaf, het in elkaar zetten en het plaatsen van de meubelen, aanschaf servies, planten en (andere) accessoires. José heeft niet alleen indruk op mij gemaakt, maar ook op mijn cliënten, die mijn kamer ook als heel sfeervol ervaren.”