JOOS Interieuradvies & -styling

Compleet interieuradvies & styling nieuwbouw appartement Poeloever Amstelveen

Ook je interieur laten ontwerpen en stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

Beste JOOS, wij hebben een appartement gekocht dat nog geheel gebouwd moet worden.

We moeten nu al vele keuzes maken, zoals welke keuken in welke kleur en materialen, welke tegels voor de badkamers en toilet, welke vloer, hoe gaan we de kamers indelen en met welke kleuren en misschien ook behang. Graag ook nieuwe meubels en verlichting.

Kortom, waar te beginnen. We hebben beiden een andere smaak maar willen graag, straks, een warm en sfeervol geheel, in ons nieuwe appartement.

Uitvoering door JOOS

Om tot een mooi eindresultaat te komen is het belangrijk om een goed interieurontwerp en lichtplan te maken.

Omdat beide klanten qua interieursmaak verschilden tussen strak/modern en juist niet strak en modern, ben ik vooral gaan kijken naar warme kleuren en materialen die qua vormgeving rustig zijn maar door de kleuren en hun structuur een fijne sfeer uitstralen. Door samen diverse leveranciers te bezoeken, met de al door JOOS geadviseerde kleuren en stofstalen, kwamen we er qua meubels, verlichting en de keuken spoedig uit.

Ook meubelmakers werden ingeschakeld om diverse maatwerk kasten te bouwen voor alle boeken en natuurlijk de walk-in closet.

Alle kleuren en materialen werden door JOOS uitgezocht. De wanden hebben een kleur van Farrow & Ball gekregen en/of behang van Arte, Masureel of Hooked on Walls. Voor de uitvoering is er vooral gekozen voor materialen met een luxe uitstraling zoals brons of goudkleur, bamboo, marmerlook en notenhout.

Na oplevering konden we aan de slag met de uitvoering van het interieurplan en natuurlijk, de zo belangrijke, eindstyling.

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

Onze smaken konden wij zelf niet goed tot een eenheid brengen. José heeft ons met kennis, smaak, geduld, begrip en suggesties geholpen . Kortom, zij heeft ons fantastisch begeleid tijdens het hele proces. Vanaf de tekening van ons nieuwbouwappartement tot en met de styling na de verhuizing. José is altijd bereid om mee te denken, met oplossingen te komen en ons verrassende keuzes te laten maken.

Het resultaat is precies wat we graag wilden en wat ons zelf niet lukte.
We voelden ons meteen thuis en zijn er ook erg blij mee. De komende tijd gaan we genieten.’