JOOS Interieuradvies & -styling

Rietgedekte Villa in Blaricum

Ook je interieur laten ontwerpen en stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

“JOOS, je hebt ons al heel goed geadviseerd met ons vorige huis.  Nu kwam er een mooi nieuw project langs waar we graag op intekende. Wij zijn de nieuwe eigenaren van één van de nog te bouwen rietgedekte villa’s in Blaricum. Kun jij ons helpen om er weer een sfeervol thuis van te maken?”

Uitvoering door JOOS

Omdat dit om een nieuwbouwproject gaat, is het heel fijn dat de klant mij gelijk, vanaf het moment van aankoop, erbij heeft betrokken.

Zo hebben we vele aanpassingen tijdens de bouw kunnen doen, zoals de extra aanleg van elektriciteit en contactdozen, indeling van de badkamers, souterrain en keuken. En natuurlijk de bouw en plaatsing van een bijzondere roomdivider in de woonkamer.

Het interieurthema van deze rietgedekte villa is chique klassieke landhuissfeer. Om dit te benadrukken zijn er gipsen plafondornamenten, plafondlijsten, gordijnkoven en lambriseringen geplaatst. Ook zijn er authentieke bouwmaterialen gebruikt zoals bij de afwerking van de roomdivider. Deze roomdivider heeft, door de bijzondere steenstrips, een stoere uitstraling gekregen waardoor het een eyecatcher in de woonkamer is geworden.

Op de trap is een maatwerk traploper met zwarte roedes geplaatst, deze loopt op de bovenverdieping door als vloerbedekking.

Om een fijne warme sfeer in het hele huis te krijgen is er in alle kamers en ruimtes gekozen voor kleuren van Farrow & Ball. Als accent is er op diverse wanden exclusief behang o.a. van Black Edition.

Door de afmetingen van het huis vroeg het ook om maatwerk meubels, diverse bijzondere lampen en in het entree een op maat gemaakte armatuur met glazen bollen.

Uiteindelijk zijn alle puntjes op de i gezet door de styling met mooie accessoires en decoraties.

 

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

 Blij met het professionele advies op het juiste moment!

Het was een heel traject van jaren voordat we in ons nieuwe huis konden gaan wonen.

José heeft ons heel goed bijgestaan en geadviseerd in de vele keuzes die we moesten maken.

Wij zijn heel blij met de warme en authentieke sfeer die ons huis nu heeft.”