JOOS Interieuradvies & -styling

Appartement Amsterdam

Uw interieur ook laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

“Onlangs heb ik dit appartement gekocht. Ik heb zelf nog helemaal geen meubels, dus de volledige aankleding van de woonkamer en eigenlijk alle ruimtes moet nog gebeuren. Verder wil ik graag een sfeervol, stoer appartement met een industriële look. Ook moet het makkelijk te onderhouden zijn omdat ik veel op reis ben.

Kun je zowel het advies regelen als ook de volledige inrichting als ik daar een budget voor beschikbaar stel?”

Uitvoering door JOOS

De basis van het appartement, dus de wanden met behang en de vloer was al geadviseerd door JOOS bij de vorige eigenaar.

De opdracht was duidelijk. Naar aanleiding van de wensen van de klant zijn er moodboards gemaakt. De wanden hebben kleuren gekregen die toegepast zijn in het Rijksmuseum.

Alle meubels en accessoires zijn in overleg ingekocht en vervolgens heeft JOOS de eindstyling gedaan om de puntjes op de i te zetten.

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

JOOS heeft goed geluisterd naar wat ik graag wilde

“Het volledige interieur van mijn appartement is ontworpen door JOOS. Ze denkt gericht mee en komt met de juiste adviezen, de persoonlijke aandacht en ruimte die je krijgt om je wensen uit te spreken heb ik als erg prettig ervaren. José en Iris hebben een deel van het huidige interieur gebruikt in het nieuwe design en het weten samen te brengen tot een geheel. JOOS komt met verrassende en creatieve ideeën waardoor het interieur niet standaard wordt. Het was een superleuke ervaring, ik heb een appartement wat helemaal bij mij past.”