JOOS Interieuradvies & -styling

Woonhuis jaren 30 Heemstede

Uw interieur ook laten ontwerpen en stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

Onze woonkamer ziet er erg netjes uit, maar het voelt nog niet af. We willen hem graag meer ‘aankleden’ maar we weten niet wat of hoe dat te doen. We willen ook graag nog iets doen met de hal en het toilet moet geheel vernieuwd worden.” 

Uitvoering door JOOS

JOOS begreep wat de klant bedoelde. Wat betreft sfeerbepalende elementen als kleuren, verlichting, meubels en bijzondere effecten was er zeker een verbeterslag mogelijk. Bekijk hier het resultaat.

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

Met hun adviezen en geduld hebben zij ervoor gezorgd dat wij iedere dag met plezier onze kamer en keuken kunnen bewonderen

“Al tijden waren wij bezig met het veranderen van ons interieur. Kleuren, meubels, aankleding, maar wij kregen er maar geen eenheid en warmte in. Vaak teveel meubels of accessoires die dan weer niet matchten. Jose en Iris hebben ons meegenomen met een selectie van kleurstalen, stylingsadviezen en aankleding om er een warm en harmonieus geheel van te maken. Met hun adviezen en geduld hebben zij ervoor gezorgd dat wij iedere dag met plezier onze kamer en keuken kunnen bewonderen en heerlijk kunnen genieten van onze inrichting. Dank jullie wel!”