JOOS Interieuradvies & -styling

Van twee-onder-een-kap woning naar appartement

Ook je interieur laten ontwerpen en stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

Beste JOOS, wij gaan verhuizen van een twee-onder-een-kap woning naar een appartement. 

We willen graag een frisse start maken in ons nieuwe appartement en dus niet de landelijke sfeer die we vele jaren hebben gehad.

We houden van natuurlijke materialen, zoals hout. Graag warme kleuren, zoals brons en groen. En we willen vooral veel planten. Toch ook stoere accenten, zoals stalen elementen, om een eigentijds karakter te realiseren. En stijlvol behang is mijn favoriet, dus kun je met mooie voorstellen komen?  De meeste meubels, verlichting en decoraties die we nu hebben mogen vervangen worden.

We willen graag een warme en luxueuze sfeer in ons nieuwe huis.

Kun je ons daarin adviseren?”

Klein detail: op de 3e van de maand krijgen wij de sleutel en op de 20 e van de maand staat de verhuizing gepland….”

Uitvoering door JOOS

Met een dergelijke opdracht sta je ‘meteen aan’; er moet een heleboel gebeuren in korte tijd, dus dat vereist een mega efficiënte aanpak. Prioriteiten stellen, strakke coördinatie, vakmensen inschakelen van wie je weet dat ze snel kunnen leveren, et cetera.

Ik ben direct gestart met het ter plekke indelen van de ruimtes ten behoeve van elektra- en leidingwerk. Kort daaropvolgend schetste ik het sfeerplan, waarbij gelijk duidelijk werd wat vervangen en aangekocht moest worden.

Zo hebben we o.a. alle vloeren vervangen, alle wanden en houtwerk geschilderd in warme kleuren, bijzonder behang toegepast, stoere houtpanelen bij de haard gemonteerd zodat die een echte sfeer-eyecatcher is geworden.

Ook de witte hoogglans keuken is aangepast door die te wrappen met een folie in een warme roomtint en een bar in echt eiken te maken. Ook zijn alle kamerhoge kastdeuren gewrapt met een donker notenhouten folie. Nieuwe meubels en accessoires zorgden ervoor dat het eindresultaat is geworden zoals de klant had gehoopt.

Het is een complete transformatie geworden zonder een grote verbouwing.

 

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

Onze wens was een luxe, sfeervolle uitstraling in ons nieuwe appartement en dat is het geworden!

“In korte tijd heeft José ons op professionele wijze begeleid bij de totale inrichting van vloer tot bedsprei, van behang tot kandelaar. Zij heeft al snel het eindplaatje voor ogen en nam mij stap voor stap mee in het proces via moodboard en kleurstalen. Voor vragen was ze altijd te bereiken wat heel fijn was en daarom konden we snel schakelen. José heeft gezorgd voor vaklieden zodat de vloer,  het behang- en schilderwerk klaar waren voor de verhuizing. De keuken en inbouwkasten hebben we laten wrappen, iets waarvan ik nog nooit gehoord had. 

Hoewel ik zelf graag de touwtjes in handen heb, durfde ik erop te vertrouwen dat het goed kwam. We krijgen echt geweldige reacties op onze inrichting en het belangrijkste is dat we zelf heel erg blij zijn met de prachtige aankleding van ons nieuwe appartement”

Dank je wel José!

Joyce Rijkeboer – Diemen