JOOS Interieuradvies & -styling

Verbouwing en restyling woonkamer en keuken woonhuis Amstelveen

Ook je interieur laten ontwerpen en stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!

Neem contact op 

Opdracht van de klant

“José, wij wonen inmiddels al vele jaren in dit huis en het is tijd voor verandering.

We willen graag een nieuwe keuken, nieuwe vloer, stalen pui en deur, diverse meubels zijn aan vernieuwing toe, ander vloerkleed en ook mooie bijpassende kleuren op de wanden, misschien zelfs behang want we willen ook iets bijzonders op die hele lange muur bij onze eethoek en natuurlijk nieuwe bijpassende accessoires.

We weten alleen niet hoe te beginnen en welke kleuren erbij passen en al helemaal niet wat de mogelijkheden zijn met de nieuwe keuken.

Kun jij ons adviseren? En natuurlijk ons helpen bij de uitvoering van dit grote project?”

Uitvoering door JOOS

De bewoners wilden graag een tijdloos en warm interieur waarbij het bestaande TV wandkasten systeem en de bank behouden blijven. De kleuren van deze meubels zijn het uitgangspunt geworden voor het advies.

Doordat de grote woonkamer een prachtig landelijk uitzicht heeft met veel lichtinval, zijn er veel warme donkere kleuren en materialen gebruikt.

De nieuwe keuken is door de nieuwe indeling, waarbij het eiland gedeeltelijk in de woonkamer staat,  en het  kleurgebruik met taupe tinten, meer bij de woonkamer getrokken. De maatwerk kast ernaast ,met bar en wijnkoelkast, hoort qua functie ook bij de keuken.

De wanden hebben diverse afwerkingen gekregen, zoals behang van Arte en in de keuken bijzonder sier stucwerk van Novacolor in een bijpassende bronskleur.

De nieuwe visgraat vloer past door de lichte kleur, weer bij alle gebruikte taupe tinten van Farrow & Ball.

Het donkere hoogpolig vloerkleed creëert een gezellig zit eiland en de twee okergele fauteuiltjes bieden een sfeervol leeshoekje.

Ook de verlichting is vernieuwd. In de keuken is er o.a. nu een railsysteem met spotjes en hanglampjes boven het eiland, zodat je overal goed licht hebt.

Als finishing touch zorgen de verschillende accessoires en decoraties ervoor, dat de woonkamer en keuken een geheel zijn geworden.

De nieuwe gordijnen staan nog op het verlanglijstje.

Moodboard

Bijzonder

Zo was het

Daarnaast weet ze altijd precies met de juiste accessoires te komen.
“José heeft ervoor gezorgd, door met de juiste kleurstellingen van vloer, muren, accessoires, en meubels, de woonkamer en keuken een hele warme en sfeervolle uitstraling hebben. Het totale plaatje klopt helemaal.
Wat ik fijn vind aan José is dat ze een echte vakvrouw is en meteen ziet wat er nodig is en welke kleuren goed gaan passen. Ze helpt de keuzestress terug te brengen door met een paar keuzemogelijkheden te komen en er zit altijd iets bij wat meteen goed is.
José inhuren heeft ons ook veel tijd bespaart.”