terug naar Portfolio overzicht

Interieurstyling woonhuis Ouderkerk aan de Amstel

Wens van de klant:

“We willen graag onze woonkamer veranderen maar weten niet goed hoe en hebben ook geen idee waar te beginnen. We hebben behoefte aan professioneel advies en vragen JOOS met ons mee te denken vanuit twee invalshoeken: verkoopstyling en interieuradvies.”

Uitvoering door JOOS:

JOOS heeft geadviseerd om voor een mooi en tijdloos eindresultaat de gehele ruimte (de huiskamer en de zijkamer) aan te pakken. Alles was van invloed op elkaar en kon dus niet los aangepakt worden of juist blijven zoals het was. JOOS begon bij de basis;  wanden en plafond stuken en schilderen, houtwerk schilderen en vloer vernieuwen.  De trap in de woonkamer was heel bepalend. JOOS adviseerde om die meer op te laten gaan in de omgeving door hem te schilderen in een antraciet kleur.

JOOS maakte een ruwe schets van de gewenste situatie van beide kamers en begeleidde vervolgens de klant door het gehele proces. Stap voor stap concreet aangegeven welke keuzes er gemaakt konden worden voor de vloer, de kleuren, de gordijnstof, de meubels en de stoffering. Uiteindelijk heeft JOOS de styling uitgevoerd door inkoop van nieuwe accessoires.

Woonkamer

Zo was het, zo werd het

Zijkamer

Zo was het, zo werd het

De fraaie, houten kast heeft een mooie plek in de huiskamer gekregen. 

Wilt u weten wat JOOS Interieuradvies & -Styling voor uw interieur kan betekenen?
Neem contact op >

terug naar boven

Details

Dit vindt de klant

"Hoewel we al tijden ons interieur wilden vernieuwen, lukte het maar niet om het aan te pakken...

Lees de volledige reactie

Moodboards

Maatwerk

Naar wens van de klant en op advies en ontwerp van JOOS is de salontafel op maat gemaakt.