terug naar Portfolio overzicht

Interieurstyling woonkamer nieuwbouwwoning Amstelveen

Wens van de klant 

"Sinds eind november 2015 wonen we in een mooie nieuwbouwwoning in Amstelveen Het is wel wat anders; we komen uit een sfeervol jaren 50-huis. We vinden het moeilijk om opnieuw sfeer in onze woonkamer, die veel groter is, te krijgen. We zoeken naar warmte en gezelligheid. Zelf hebben we al een poging gedaan met de aankoop van een aantal nieuwe meubelen, maar we krijgen de warme sfeer er niet in. JOOS, wil je ons helpen met een compleet interieurplan voor onze woonkamer?" 

Uitvoering door JOOS: 

De bewoners hadden zelf al gekozen voor een lichtgrijze vloer en de lichtgrijze gordijnen. Om daar sfeer aan toe te voegen, heb je warme, stevige kleuren nodig. Dat vormde voor JOOS het uitgangspunt voor de kleur verf op de wanden, niet alleen in de woonkamer, maar ook in de open keuken. Verder heeft JOOS volgens het kleurenschema en in warme materialen, accessoires, meubelen (eetkamerstoelen, salontafel en tv-kast) en verlichting toegevoegd. En toen was er sfeer. En dankbare klanten!

Dit is het geworden

Best lastig om sfeer in een nieuwbouwhuis te creĆ«ren.  Gelukkig kon JOOS ons daar goed bij helpen en we zijn heel blij met het eindresultaat!

En zo was het

Uw woonkamer ook laten stylen? Vraag JOOS Interieuradvies & -Styling!
Neem contact op >

terug naar boven

Decoraties

Kleurenschema